Thursday, January 12, 2012

MUET OH MUET

Bissmillahirrahmanirrahim...Assalamualaikum....

1 Message Received

Opening...

RM0.20 MUET:
93102214_ _ _ _
MB1009/_ _ _ _
Keputusan MUET:
Band: 4

Huhu...mula2 baca ni rasa Hepi la jugak sbb kebanyakan kwn dpt band3....
tapi...betul ke ni???
KIKA cuba send sms utk check guna no.sendiri takboleh...asyik technical error je...mgkn sbb jnis phone kot...tp dah check 2kali gne no.kwn...insyaAllah benarlah keputusan ni....

rasa tengah mlm tu jgk nak telefon ayah ngn ummi bgtau result ni tp 4sure diorang dah tdow...so, msj la....
bgn je pg dpt msj tahniah dr ayah...huhu....tapi hari ni mcm zombie sbb dlm mgu ni mcm xtdow je...
ummi pun msj ucap tahniah jgk...terima kasih buat ayah n ummi...luv both of u infinity...!!

dlm jd zombie tu, mmg heartless...xtau rasa apa...
n today dah xkenal nama dah...ada sorg kwn praktikum ni pgil KIKA "band4"...haihh...xtau jgk mcm mana nk respons...

buat rakan2 seangkatan...tabahlah menghadapi keputusan MUET ni...sorry sgt kalau KIKA ada buat kalian terasa hati...mungkin ada TERcakap/TERbuat apa2 yg xmenyenangkan...really sorry k...hope i'll be forgiven...

=)